Sijbrants & van Olst Optiek NL

NederlandsNL    Frenchfr-FR    GermanDE-CH-AT    ItalianItaly    English (UK) 

×

Fout

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

 

 

Sijbrants & van Olst Optiek

Product
03-EN-TALLE 

 

Interview Sijbrants & v. Olst, Uithoorn
Gesproken met: Coen van Olst
Interview door: Francis Peters

 

 

Begin dit jaar hebben jullie een verbouwing gehad. De elektronische Talle kolommen hebben jullie weer aangeschaft . Waarom hebben jullie voor deze kolommen gekozen?

Aanvankelijk zouden we alles open presenteren, we hadden daar mooie glasplaten voor gemaakt maar er is voor grote bedragen diefstal geweest dus uiteindelijk hebben we toch voor beveiliging gekozen. We hebben gedacht aan tags met poortjes maar dit vind ik een belemmering bij het passen en beoordelen. DeTalle kolommen zijn gemakkelijk te integreren en de brillen blijven toegankelijk en overzichtelijk.
Verder ben ik ben uitermate tevreden over de manier waar op jullie het aan de interieurbouwer aanleveren met duidelijke instructies.

 

Hebben jullie altijd alles op slot?

We hebben het altijd wel dicht maar bij klanten waar je een vertrouwd gevoel bij hebt geef je weleens even de zender aan de klant. Dat het op slot kan geeft een veilig gevoel.

 

Hoe laten jullie onderscheid zien in de verschillende merken en type brillen die jullie verkopen?

Tegenwoordig zijn veel klanten minder getriggerd door merken, ze kopen leveren een "Sijbrants & van Olst" bril die goed en mooi is. We hebben een eigen magazine waar we laten zien wat de top in de markt is.
Wij hebben een deel in de winkel met shop in shop systemen met materialen en uitingen van de merken zelf. Dat werkt erg goed. Maar om het rustig te houden hebben we ook nog een deel op glasplaten, dat vinden de klanten overzichtelijker en de winkel oogt ruimer.

 

Hebben jullie nu meer brillen?
Nee, we hebben wel meer voorraad maar alles is toegankelijker en makkelijker ingedeeld. We hebben meer ruimte gecreëerd om aan de werkbladen de tijd te kunnen nemen met de klant, dit vindt men erg prettig.

 

Wat zijn de grootste verbeterpunten?
De logistieke loop heb ik weer terug. Heel belangrijk dat de zonnebrillen in de picture zijn, het zat eerst in een hoek die niet commercieel was en je ziet toch dat het belangrijk is. Visueel lijkt het meer omdat het meer naar voren komt.

 

 

 

Go back to projects