De Romph nl

NederlandsNL    Frenchfr-FR    GermanDE-CH-AT    ItalianItaly    English (UK) 

Romph Optcians 

Na al vele Jaren in de optiek te hebben gewerkt startte Frits een nieuwe optiekwinkel met zijn vrouw. In Mei 2014 was er de mogelijkheid om het pand naast hen op te kopen en mede hierdoor was het mogelijk een nieuwe winkel te bouwen die volledig was ingericht naar eigen wens. WSB heeft als interieurbouwer van dit project ervoor gezorgd dat iedere plek in de winkel optimaal wordt benut met als resultaat een zeer mooie combinatie van winkelplezier en optimale brilpresentatie.
Ga naar product:
02-EN-MINOV4

Shop Design: WSB

Het gebruik van digitale schermen

Verschillende flatscreens in de winkel geven de klanten informatie over de nieuwe merken en dragen een duidelijk steentje bij aan de merkcommunicatie. De industrie geeft regelmatig nieuwe merkbeelden aan en de winkeleigenaars maken hier zelf een passende digitale collage van. De zonnebrillencorner bestaat uit gesloten presentaties met glazen planken. Als de verkoop assistent in de buurt is worden de presentaties altijd open gezet.

×

Fout

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Romph Opticiens

Een grote nieuwe winkel waar de brillencollecties en verschillende merken worden gepresenteerd op een manier waar wij heel trots op zijn!

 

De Romph  De Romph  De Romph   

 

De Romph  De Romph  De Romph

 


Go back to projects